Een stralende huid is niet alleen een teken van schoonheid, maar ook van gezondheid. In onze drukke levensstijl kan het alleen soms moeilijk zijn om onze huid de aandacht te geven die het wel verdient! Dit is waar regelmatige gezichtsbehandelingen een oplossing voor bieden. In dit artikel leggen we uit waarom het krijgen van regelmatige gezichtsbehandelingen een essentieel onderdeel is van een goede huidverzorgingsroutine.

Wat is een gezichtsbehandeling bij Het Schaartje?

Een gezichtsbehandeling bij Het Schaartje is een behandeling die gericht is op het verbeteren van de algehele conditie en uitstraling van de huid. Het omvat verschillende stappen, zoals reiniging van het gezicht, tonen van het gezicht, masker en massage en volledige dagverzorging met dagcreme, serum, oogcreme en eventueel make-up. Mocht je een uitgebreidere verzorging willen, wij bieden ook behandelingen met huidanalyse, intensieve reiniging, gelaats/decollete/nek/schouder masker en hoofdhuid en hand/arm massage. Bekijk daarvoor onze verschillende behandelingen!

De voordelen van een regelmatige gezichtsbehandeling

Een regelmatige gezichtsbehandeling biedt veel voordelen. Wij lichten er een aantal toe!

Gezichtsbehandeling

Verbeterde huidconditie

Een van de meest opvallende voordelen van een regelmatige gezichtsbehandeling is de verbetering van de huidconditie. Door grondige reiniging en hydratatie worden onzuiverheden verwijdert en wordt de huid gevoed, wat resulteert in een gezondere en stralende huid. Daarnaast helpen regelmatige behandelingen bij het verminderen van huidproblemen zoals acne en droogheid, waardoor de huid er gladder en egaler uitziet.

Stressvermindering

Naast het verbeteren van de huidconditie, bieden gezichtsbehandelingen ook stressverlichting. De rustgevende massage en kalmerende geuren helpen om spanning in het gezicht en de geest los te laten, waardoor je je ontspannen en verfrist voelt. Dit heeft niet alleen een positief effect op je uiterlijk, maar ook op je algehele mentale welzijn.

Vermindering van lijntjes en rimpels

Een ander voordeel van regelmatige gezichtsbehandelingen zijn de verjongende effecten op de huid. Door de stimulatie van collageenproductie zien we vaak dat fijne lijntjes en rimpels verminderen, waardoor de huid er steviger en jeugdiger uitziet. Dit helpt om tekenen van veroudering tegen te gaan, wie wil dat nou niet! šŸ˜‰

Hoe vaak moet je een gezichtsbehandeling doen?

Het aantal keer dat wij aanraden om een gezichtsbehandelingen te doen kan variƫren, aangezien dit afhankelijk is van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het huidtype, leeftijd en specifieke huidproblemen. Over het algemeen wordt aangeraden om eens in de vier tot zes weken een gezichtsbehandeling te doen om de beste resultaten te behalen.

De verschillende gezichtsbehandelingen bij Het Schaartje

Hoewel thuisverzorgingsproducten nuttig kunnen zijn voor dagelijkse huidverzorging, bieden professionele gezichtsbehandelingen extra voordelen. Bij Het Schaartje verzorgen wij verschillende gezichtsbehandelingen:

Gezichtsbehandeling 2

Mini gezichtsbehandeling

Dit is een mooie behandeling wanneer je eens kennis wil maken met een gezichtsbehandeling. Het is een heerlijke gezichtsbehandeling van 30 minuten met: reinigen gezicht, tonen gezicht, masker en massage, volledige dagverzorging (dagcreme, serum, oogcreme, eventueel make-up).

Gezichtsbehandeling basis

Een ontspannen gezichtsbehandeling van 45 minuten met daarin: huidanalyse, intensieve reiniging, verzorgend masker, gelaats/decollete/nek/schouder massage en een passende dag of nachtverzorging.

Gezichtsbehandeling compleet

Een complete gezichtsbehandeling van 60 minuten met daarin: huidanalyse, intensieve reiniging, verzorgend masker, gelaats/decollete/nek/schouder en hoofdhuid massage en een passende dag of nachtverzorging.

Gezichtsbehandeling Deluxe Absolution

Deze 90 minuten durende gezichtsbehandeling wordt gegeven met de producten van Absolution, met natuurlijke ingrediƫnten. In deze behandeling zit: huidanalyse, intensieve reiniging, verzorgend masker, gelaats/decollete/nek/schouder, hoofdhuid en hand/arm massage en een passende dag of nachtverzorging.

Huid advies – gratis

Ben jij benieuwd hoe jij je huid weer helemaal stralend krijgt? Kom voor een gratis huid advies, krijg de beste tips en start met een volledig behandelplan!

Tips voor het kiezen van de juiste gezichtsbehandeling

Bij het kiezen van een gezichtsbehandeling is het belangrijk om rekening te houden met je huidtype, huidconditie en het doel van de behandeling. Wij geven je graag advies over welke behandeling het meest geschikt is voor jouw specifieke behoeften. Hiervoor is het gratis huid advies een aanrader! Dit kan je gemakkelijk boeken via onze website.

Afspraak maken?

Wil je graag een afspraak maken? Dat kan gemakkelijk via onze website! Heb je vragen over de verschillende gezichtsbehandelingen, bel dan ook gerust naar de salon! Wij helpen je graag verder!

Neem contact op