Dermaplaning

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je huid op te frissen en een gezonde gloed te geven? Overweeg dan dermaplaning, een niet-invasieve huidbehandeling die steeds populairder wordt. In dit artikel bespreken we vijf voordelen van dermaplaning die je zeker niet wilt missen.

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende en frisse huid. De behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt. Zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling die bovendien erg geschikt is voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’. De huid voelt na de behandeling heerlijk zacht aan een heeft een frisse glow.

Wat zijn de voordelen van Dermaplaning voor je huid?

Verwijdering van dode huidcellen

Dermaplaning verwijdert niet alleen oppervlakkige dode huidcellen, maar helpt ook om de huid zachter, gladder en helderder te maken. Dit komt omdat de dode huidcellen die zich op de oppervlakte van de huid bevinden, de huid doen uitdrogen en een doffe teint veroorzaken.

Afschrapen van donsharen

Veel mensen hebben donsharen op hun gezicht, die poriën kunnen verstoppen. Tijdens dermaplaning worden deze donsharen verwijderd, wat resulteert in een schonere, egale huid en een verminderde kans op onzuiverheden.

Vermindering van pigmentvlekken

Dermaplaning verwijdert ook de oppervlakkige pigmentvlekken die op de huid kunnen ontstaan door blootstelling aan de zon en andere factoren. Hierdoor ziet de huid er egaler en helderder uit, met een verminderd aantal vervelende vlekken.

Een gezonde glans

Dermaplaning geeft de huid niet alleen een frisse uitstraling, maar ook een mooie, natuurlijke glans. Door de verwijdering van dode huidcellen en donsharen, is de huid beter in staat om de natuurlijke glans te behouden, waardoor ze er stralender uitziet.

Betere opname van actieve werkstoffen

Tot slot zorgt dermaplaning ervoor dat actieve werkstoffen uit cosmetica beter worden opgenomen door de huid. Dit komt omdat de huid na de behandeling beter in staat is om de actieve stoffen te absorberen, wat resulteert in een verbeterde huidkwaliteit en effectiever resultaat.

Kosten dermaplaning

De kosten van deze behandeling zijn opgedeeld in 2 soorten behandelingen: 30 minuten en 60 minuten.

30 minuten: 29.50 euro

Hierbij word de huid kort gereinigd en worden de dode huidcellen en donsharen weggehaald. Dit is een goed alternatief voor harsen.

60 minuten: 59.50 euro

Dit is een complete gezichtsbehandeling waarbij de huid word gereinigd. De dode huidcellen en donsharen worden verwijderd. (Eventueel vitamine c) en een masker.

Vragen over dermaplaning?

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Dat kan! U kunt bellen naar een van onze salons of online een afspraak boeken. Wij zien u graag terug in onze salon!

Maak hier uw afspraak

Onze schoonheidssalons