Dermaplaning

Dermaplaning is een huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende en frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt. Zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’. De huid voelt na de behandeling heerlijk zacht aan een heeft een frisse glow.

Wat zijn de voordelen van Dermaplaning voor je huid?

1. Het verwijdert dode huidcellen
2. Het verwijdert donsharen
3. Oppervlakkige pigmentvlekken verminderen
4. De huid krijgt een mooie glans
5. Het zorgt ervoor dat actieve werkstoffen uit cosmetica beter worden opgenomen

Kosten

De kosten van deze behandeling zijn opgedeeld in 2 soorten behandelingen: 30 minuten en 60 minuten.

30 minuten: 29.50 euro

Hierbij word de huid kort gereinigd en worden de dode huidcellen en donsharen weggehaald. Dit is een goed alternatief voor harsen.

60 minuten: 59.50 euro

Dit is een complete gezichtsbehandeling. De huid word gereinigd. De dode huidcellen en donsharen worden verwijderd. (Eventueel vitamine c) en een masker.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Dat kan! U kunt bellen naar een van onze salons of online een afspraak boeken. Wij zien u graag terug in onze salon!

Maak hier uw afspraak

Onze schoonheidssalons