Schoonheidssalon/ waxsalon Den Ham

Wij zijn het Schaartje al ruim 30 jaar een begrip in Haarle. Wij zijn uitgegroeid tot 5 kapsalons en 4 schoonheidssalons. Wij zijn gevestigd in de plaatsen Haarle, Luttenberg, Holten, Ommen en Den Ham.

In elke vestiging staat een zeer gemotiveerd team dat u graag van dienst is op het gebied van haarverzorging en schoonheidsverzorging. Wij zijn een team dat altijd op de hoogte is van de laatste haartrends en kniptechnieken van het kappersvak. Dat hebben wij te danken aan de vele cursussen die wij mogen volgen.

Absolution & Alcina

Ook in het schoonheidsvak zijn wij op de hoogte van de laatste trends en technieken van de uiterlijke verzorging. Door onze verschillende specialisaties kunnen wij u van verschillende werkzaamheden van dienst zijn. Wij bieden zowel huid verbeterende als ontspannende behandelingen aan. In de schoonheidssalon werken wij met Absolution en Alcina. Jouw huid is uniek: zij weerspiegelt jouw emoties, jouw omgeving, jouw intimiteit. Wij willen jou het beste bieden qua ontspanning, beleving en huidverbetering. Daarom werken we met 2 verschillende merken.

Natuurlijke ingrediënten

Absolution is een biologisch gecertificeerd cosmeticamerk. Dit betekent dat het beter is voor je huid omdat de huid natuurlijke ingrediënten makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen. Ook is dit niet op dieren getest. Vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum.

Al onze vestigingen staan garant voor kwaliteit en comfort. Graag zien wij u in 1 van onze vestigingen!

Stuur een mail
Bel: 0546 672 365
Bekijk onze specialiteiten!

Onze schoonheidsspecialisten

Lynn

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag 9.00-20.00
Zaterdag 8.00-12.30

Veel gestelde vragen

Dat kan gemakkelijk via deze link of telefonisch (tijdens openingstijden) op 0572-301956

Dinsdag
Woensdag
Donderdag 9.00 – 20.00
Vrijdag 9.00 – 17.00
Zaterdag 8.00 – 12.30

Onze openingstijden

Dinsdag
Woensdag
Donderdag 9.00 – 20.00
Vrijdag 9.00 – 17.00
Zaterdag 9.00 – 12.30

Acties