Krullen knippen

Een prachtige krullenbos of mooie slag in het haar, wie wil dat nou niet? Bij Het Schaartje gebruiken wij een speciale kniptechniek die ook wel ‘krullen knippen’ wordt genoemd. Deze techniek zorgt voor een prachtig resultaat waardoor u een volle bos krullen krijgt, met twee keer zoveel volume! Lees hier meer over de techniek die wij hanteren.

Wat is krullen knippen?

Bij Het Schaartje maken wij veel gebruik van de techniek krullen knippen. Maar wat houdt krullen knippen nou eigenlijk in? Vaak wordt krullend en stijl haar op dezelfde manier geknipt. Terwijl dit eigenlijk nadelig is voor krullend haar, aangezien het tegen de natuurlijke valling in gaat. Een gevolg hiervan is dat het haar droog, pluizig en sluik kan worden. Door de techniek ‘krullen knippen’ toe te passen, wordt uw haar in lagen van de lengte in de krullen geknipt. Daarnaast knippen wij elke haarlok apart, waardoor er meer ruimte om de krullen komt en uw haar een enorme volume boost krijgt!

Curlsys

De krulkniptechniek die wij bij Het Schaartje gebruiken is de techniek ‘Curlsys’. Een aantal van onze kapsters volgen regelmatig de intensieve Curlsys cursus, die speciaal is gericht op de techniek krullen knippen. Hierdoor kunnen wij werken met elke soort krul en zijn wij continu op de hoogte van de nieuwste revolutionaire krul technieken van Brian MC Clean, wat staat voor hoogstaande kwaliteit en vaardigheid. Ook bieden wij de nieuwste permanent technieken van Mclean Curlysystems. Door middel van deze techniek wordt uw haar op een natuurlijke manier ingedraaid.

Voordelen krullen knippen

De krulknip techniek Curlsys brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo geeft het uw haar een natuurlijke krul dat nauwelijks pluist en er veerkrachtig uitziet met twee keer zoveel krul en volume. Daarnaast krijgen krullen die normaal nauwelijks tot niet zichtbaar zijn, door deze techniek ruimte om tevoorschijn te komen. En last but nog least, na de behandeling bent u weer happy met uw krullende haar! 

Krulknip behandeling

Het is goed om te weten dat er bij deze techniek minimaal twee centimeter haar af gaat, en dat het haar minimaal twee centimeter op kan krullen. Tijdens de behandeling werken wij met de producten van ECRU new york. Deze producten bevatten geen siliconen en sulfaten en zijn speciaal ontwikkeld voor krullend haar. Na de behandeling krijgt u tips om het krullende kapsel mooi te houden. Uiteraard kunt u ook altijd vragen stellen via onze social media of door te bellen naar de salon.

Afspraak maken?

De krulknip techniek kost wat meer tijd dan een normale knipbehandeling, daarom zou het fijn zijn dat wanneer u een afspraak maakt, u de Curlsys behandeling aanklikt. Deze behandeling kunt u inboeken via ons online afsprakenboek of door te bellen naar de salon bij wie u graag terecht wil.

Maak hier uw afspraak