Lashlift en browlamination

Lashlift

Lashlift ook wel wimperlifting genoemd is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften. Dit doen we door middel van een speciale permanentvloeistof. Dit zorgt ervoor dat de wimpers mooi rechterop gekruld gaan staan waardoor je een open, frisse blik creeerd. Ook verven we de wimpers altijd bij deze behandeling waardoor het lijkt alsof je mascara op hebt. Na de behandeling is het belangrijk om de eerste 24 uur je wimpers droog te houden. Daarna heb je er ongeveer 5/6 weken plezier van.

Browlamination

Browlamination lijkt op een lashlift behandeling maar hierbij kammen we de wenkbrauwhaartjes in de juiste richting. Dit kan afhankelijk van wat je zelf mooi vind wat meer rechterop gekamt worden of juist wat natuurlijker schuin. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en zorgt het er voor dat je een aantal weken geen last hebt van rommelige wenkbrauwharen die alle kanten opstaan. Ideaal voor als je op vakantie gaat.

Befort/after

Om een goed beeld te krijgen van de behandeling hebben wij hieronder een before/after foto van een lashlift behandeling geplaatst.

Before

After

Afspraak maken?

Deze behandeling kunt u inboeken via ons online afsprakenboek of door te bellen naar de salon bij wie u graag terecht wil.

Maak hier uw afspraak