Bindweefselmassage

Wil jij voorkomen dat je diepe rimpels krijgt. Of je verstevigen en er voor zorgen dat de rimpels die je al hebt minder zichtbaar worden. Dan is bindweefselmassage wat voor jou!

Wat is bindweefsel?

Bindweefsel is een belangrijk onderdeel in de huid. Het ligt onder de opper en de lederhuid en het zorgt ervoor dat de huid in vorm blijft. Met het ouder worden kan het zijn dat het bindweefsel gaat verslappen. Hierdoor komen er zichtbaar rimpels in de huid. Maar ook door stress of andere factoren kunnen er verklevingen in het bindweefsel komen. Hier kun je verschillende klachten door krijgen. Zoals bijvoorbeeld hoofdpijn.

Wat is een bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage waarbij de doorbloeding gestimuleerd wordt door middel van kneden en oppakken van het weefsel. Dit zorgt voor celvernieuwing, aanmaak van collageen en het afvoeren van afvalstoffen. Ook verstrakt het de huid.

Een bindweefselmassage is een pittige behandeling, maar een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verbetert de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. De bindweefselmassage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte, slecht doorbloede of verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen. Door deze massage krijg je een gezondere en stevigere huid met een gezonde kleur en een mooie glow. Door de massage worden werkstoffen uit een creme beter door de huid opgenomen. Bindweefselmassage heeft in kuurvorm het beste effect.

Prijzen bindweefsel massage

Bekijk in onze prijzenlijst de kosten voor een bindweefsel massage.

Afspraak maken?

Deze behandeling kunt u inboeken via ons online afsprakenboek of door te bellen naar de salon bij wie u graag terecht wil.

Maak hier uw afspraak