Duo behandeling

Ben je op zoek naar een middag of ochtendje samen uit met je vriendin, zus(je), moeder, dochter of je partner? Dan is een DUO behandeling een heel goed idee! Je gaat er met zijn tweeën even lekker tussenuit en geniet samen van een ontspannen DUO behandeling. Bij Het Schaartje verzorgen wij graag een DUO behandeling en leggen wij u graag compleet in de watten. Lees er meer over in dit artikel!

Over de DUO behandeling

Het woord ‘DUO’ verklapt het al een beetje. Jij wordt tegelijkertijd met je DUO partner naast elkaar behandeld. Dat heeft natuurlijk iets heel gezelligs! Na de DUO behandeling eindigen we met een drankje met iets lekkers erbij. Hierdoor is er ook tijd om even bij te kletsen. We starten de behandeling met de duo gezichtsbehandeling.

Duo gezichtsbehandeling

Tijdens de DUO gezichtsbehandeling komen jij en je DUO partner helemaal tot ontspanning. Tijdens deze DUO gezichtsbehandeling wordt bij jullie beide eerst de huid dubbel gereinigd met een heerlijke scrub. Hierna wordt een verfrissende toner toegepast en wordt de huid nagekeken op onzuiverheden. Vervolgens worden je wenkbrauwen in model gebracht en wordt je huid verwend met een verzorgend masker. Ten slotte wordt een volledige dag verzorging op het gezicht aangebracht.

Duo massage behandeling

Na de Duo gezichtsbehandeling is het tijd voor de duo massage behandeling! Tijdens deze lichaamsmassage worden de benen en de rug behandeld. Deze DUO ontspanningsmassage behandeling zorgt voor ontspannen spieren. Dit is perfect wanneer u pijn in de spieren heeft of wanneer u spieren vast heeft zitten. De gewenste druk wordt toegepast. Tijdens de duo massage behandeling ontspannen ook je nek, schouders en decolleté. U kunt ervoor kiezen om hot stones toe te passen wanneer u dat fijn vindt!

Let op! De behandeling inclusief rug massage is de duo deluxe behandeling! Wij bieden ook duo behandelingen met bijvoorbeeld alleen een gezichtsmassage. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan even naar een van onze salons!

Bel naar de salon

Verjaardagscadeau moederdag duobehandeling

Wil jij je moeder eens helemaal lekker in de watten leggen? Dan is een DUO behandeling erg geschikt. Hiermee verwen je zowel jezelf als je moeder! Sharing is caring, toch? Het is een unieke beleving waarvan je samen kunt genieten!

Valentijnscadeau duo behandeling

Ook voor Valentijn is een duo behandeling erg geschikt! Jij en je partner kunnen samen heerlijk genieten van de lichaamsmassage. Verras je geliefde!

Afspraak duo behandeling

Wilt u ook heerlijk relaxen samen met uw man, vrouw, moeder, dochter of vriendin? Boek dan dit geweldige arrangement met daarin: gezichtsbehandeling, gezicht/hoofdhuid massage, hotstone ontspanningsmassage, makeup, en natuurlijk wat lekkers! Bel naar onze salon voor meer informatie over deze behandeling en om deze behandeling te boeken.

Bel naar de salon

Onze schoonheidssalons