Schoonheidssalon Het Schaartje

Schoonheidssalon Het Schaartje heeft vier vestigingen. Het Schaartje heeft een schoonheidssalon in Haarle, Luttenberg, Holten en Den Ham. Wil je graag een ontspannen moment voor jezelf? Schoonheidssalon Het Schaartje legt je graag in de watten!

Schoonheidssalon behandelingen

Onze professionals geven u graag verzorging op maat. Denk bijvoorbeeld aan een complete gezichtsbehandeling, harsbehandeling, (hot stone) massages of het epileren/verven van wenkbrauwen en wimpers. Maar ook voor een DUO behandeling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven je de schoonheidsbehandeling naar wens, met aandacht voor je eigen stijl en wensen.

Schoonheidssalon DUO behandeling

Bij schoonheidssalon Het Schaartje in Haarle, Luttenberg, Holten en Den ham kan je een DUO-behandeling boeken. Tijdens de DUO behandeling kan je samen met je vriendin, zus, moeder, dochter of partner een heerlijk ochtendje samen ontspannen in de schoonheidssalon. Dit is ook erg leuk als verjaardagscadeau, voor Moederdag of als cadeau voor Valentijnsdag!

Dermaplaning

Bij Schoonheidssalon Het Schaartje zijn wij gespecialiseerd in de behandeling ‘Dermaplaning’. Dit is een huid verbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende en frisse huid. Tijdens deze behandeling worden dode huidcellen verwijdert, verdwijnen donsharen en worden oppervlakkige pigmentvlekken verminderd. Hierdoor krijgt uw huid een mooie glans en worden actieve werkstoffen uit cosmetica beter opgenomen.

Bel naar de salon

Verwenmomentje

In onze schoonheidssalon kom je even helemaal tot rust. Je kunt het zien als een verwenmoment voor jezelf. Ook is het mogelijk om een cadeaubon vanuit de schoonheidssalon te geven aan bijvoorbeeld een vriendin. Wij zijn ervaren schoonheidsspecialisten. Wil je voor het complete plaatje gaan? Dan is het ook mogelijk om een afspraak in onze kapsalon te boeken. Wij kunnen mooie feestkapsels en updo’s maken, maar zijn ook gespecialiseerd in het knippen van krullen! Neem hiervoor eens een kijkje in onze kapsalon.

Schoonheidssalon in de buurt van Raalte

Onze schoonheidssalons in Haarle en Luttenberg zijn op 10 minuten rijafstand van Raalte en Nijverdal. Ben je dus op zoek naar een schoonheidsspecialist in de omgeving van Raalte, Nijverdal, Rijssen of Hellendoorn dan bent u bij Het Schaartje aan het juiste adres!

Schoonheidssalon prijslijst

Een exacte prijslijst voor onze schoonheidssalon behandelingen hebben wij niet ter beschikking. Wanneer u een behandeling boekt via onze website, kunt u wel de prijzen inzien.

Afspraak maken

Wilt u ook heerlijk relaxen? Boek dan een schoonheidsbehandeling! Wilt u liever eerst meer informatie? Bel naar onze salon voor meer informatie over deze behandeling en/of om deze behandeling te boeken!

Bel naar de salon

Onze schoonheidssalons