Permanent krul

Het jaren 80 permanent is terug van weg geweest! Met een permanent behandeling maak je steil haar krullend. Dit is een andere behandeling dan een krulknip behandeling! Deze behandeling is, zoals de naam al verklapt, permanent voor ongeveer een half jaar! Een goede verzorging is van belang voor een mooi lang resultaat. Benieuwd hoe wij de permanent zetten? Wij vertellen je er graag alles over!

Haartype permanent

Eerst bekijken we welk haartype je hebt en of het geschikt is voor permanenten. Elk haartype reageert namelijk anders op een permanent behandeling. Wanneer je bijvoorbeeld heel fijn haar hebt, zullen we een minder sterk product pakken, zodat je haar niet beschadigd. Hierna starten we de behandeling.

Permanent behandeling

Tijdens de permanent behandeling pakken we een lok haar en draaien daar een roller omheen. Dit doen we lok voor lok. Hoe dikker de pluk, hoe groter de krul. Als alles erin zet, wordt er een permanentvloeistof op je haar aangebracht. Deze verbreekt de zwavelverbindingen in je haar waardoor de steile structuur van je haar wordt ‘verbroken’. Na het uitspoelen van de vloeistof blijven de rollers in je haar zitten. We gebruiken een neutralisatievloeistof waarmee je haar nieuwe zwavelverbindingen vormt. Dat is dus de nieuwe gekrulde vorm. In deze vloeistof zit waterstofperoxide, wat de verbindingen fixeert en ervoor zorgt dat je permanente krullen voor een langere tijd blijven zitten. Het resultaat is een prachtige krullenbos!

Na de permanent behandeling

Na deze behandeling is het aan te raden om je haar op zijn minst een dag met rust te laten. Dat houdt in om geen haarproducten te gebruiken die je nieuwe kapsel kunnen verstoren. Dit zouden we je na de behandeling ook adviseren. Zo kan jij extra lang genieten van je mooie krullenbos!

Voordelen permanent

Een permanent behandeling heeft vele voordelen! Wij lichten er een aantal toe:

  • Altijd mooi gekruld haar
  • Je hoeft niet urenlang in de weer met je krultang
  • Natuurlijke uitstraling
  • Je haar krijgt volume en stevigheid
  • Voordelig voor mensen met dun haar
  • Ook na een regenbui zit je haar goed!

Krullen knippen of permanent

Er zitten natuurlijk niet alleen maar voordelen aan een permanent behandeling. Zo worden de oorspronkelijk zwavelverbindingen vaak niet 100% hersteld. Door de permanentvloeistof kan het haar licht worden beschadigd. Wil je geen gebruik maken van de permanentvloeistof? Dan kan een krulknipbehandeling eventueel ook iets voor u zijn. Het Schaartje weet dankzij jarenlange ervaring alles af van het zetten van een permanent of een krulknip behandeling en geeft je graag advies voor een prachtige krullenbos.

Permanent krul

Wij bieden de nieuwste permanent technieken van Mclean curlysystems. Door middel van deze techniek wordt uw haar op een natuurlijke manier ingedraaid. Het creëert sterke en zachte krullen met structuur en verdubbelt het volume met behoud van natuurlijke krullen. De techniek geeft gepermanend haar een nieuw leven en een natuurlijke uitstraling.

Permanent geschikt voor jou?

Een permanent behandeling is voor alle vrouwen met steil en kort, halflang of lang haar geschikt. Je haar moet uiteraard wel lang genoeg zijn om er rollers of wikkels omheen te draaien. Je kiest zelf of je kleine krulletjes of juist wat dikkere, golvende krullen wilt, of iets daar tussenin. Wij helpen je uiteraard met een gepast advies. We kijken bijvoorbeeld met je mee naar de vorm van je gezicht, je stijl en je gewenste look. De ervaren experts van Het Schaartje vertellen het je graag.

Permanent kort haar

Is permanent ook geschikt voor kort haar? Jazeker! Als je haar maar lang genoeg is om er rollers of wikkels omheen te draaien. Een permanent in kort haar zal sneller blijven zitten, aangezien kort haar minder zwaar is dan lang(er) haar.

Permanent afspraak boeken

Wil je een afspraak maken om jouw haar professioneel te laten behandelen bij Het Schaartje in Haarle, Luttenberg, Ommen, Den Ham of Holten? Maak dan een afspraak in een van onze salons!

Bel naar de salon