Massage omgeving Raalte en Nijverdal

Af en toe je lichaam ontspannen is misschien wel even belangrijk als gezond eten en sporten. Kan jouw lichaam ook wel wat ontspanning gebruiken? Denk dan eens aan een heerlijke, relaxte massage behandeling bij Het Schaartje. Wij hebben verschillende massage behandelingen waarvoor je kunt kiezen, waarvan sommige zelfs kunnen worden verzekerd! Lees er in dit artikel meer over!

Voordelen massage

Een massage brengt vele voordelen met zich mee. Zo activeert het de bloedsomloop waardoor je spieren, organen, botten en huid meer voedingsstoffen krijgen. Het geeft je lichaam een enorme energie boost! Naast deze voordelen zorgt een massage natuurlijk ook voor ontspanning, iets wat vaak onderschat wordt. Voor welke massage je ook kiest, wij luisteren naar jouw persoonlijke wensen of eventuele klachten en geven je de behandeling die bij je past.

Ontspanningsmassage – 30 min, 45 min. En 60 min.

Wij bieden ontspanningsmassages van 30, 45 en 60 minuten. Een ontspanningsmassage is een heerlijke ontspannen massage op de gewenste plek. Perfect voor pijn in de spieren of het losmaken van spieren. Bij deze massages wordt de gewenste druk toegepast.

Hotstone massage – 30 min, 45 min, 60 min.

Tijdens de hotstone masssage worden de spieren ontspannen door middel van hete stenen. De warmte van de stenen verlicht de spierspanning en zorgt ervoor dat de pijn in de spieren verminderd. Het verbetert de bloedcirculatie en kalmeert zowel lichaam als geest.

Massage en gezichtsbehandeling

Bij Het Schaartje kunt u ook kiezen voor een gezichtsbehandeling. Wij hebben de mini gezichtsbehandeling van 30 minuten, de gezichtsbehandeling basis van 45 minuten, de gezichtsbehandeling compleet van 60 minuten en de gezichtsbehandeling Deluxe van 90 minuten. Bij elke gezichtsbehandeling zit een ontspannen massage bij inbegrepen. Vanaf de gezichtsbehandeling Basis wordt er ook een nek/schouder massage gegeven.

Shiatsu massage

Bent u aanvullend verzekerd? Dan is er de mogelijkheid om de Shiatsu massage behandeling vergoed te krijgen. Deze behandeling is gebaseerd op drukpunten. Professionele hulp bij: pijn, spanningsklachten en stress.

Massage prijslijst

De prijzen voor de massage kunnen wisselen. Voor de prijzen van de ontspanningsmassage, hotstone massage, shiatsu massage en gezichtsbehandeling verwijzen wij u door naar de pagina ‘afspraak maken’. Op deze pagina vindt u per salon de prijzen van de behandelingen.

Afspraak massage

Wilt u ook heerlijk relaxen en uw lichaam en geest optimaal ontspannen? Boek dan een van onze massage behandelingen! Bel naar onze salon voor meer informatie over deze behandeling en om deze behandeling te boeken! Je kunt de afspraak ook via onze website boeken.

Boek uw afspraak
Bel naar de salon

Onze schoonheidssalons